Silje Staxrud

Jobbfest og fisking

 • Publisert: 16.07.2017, 22:55
 • Kategori: Blogg
 • Hallo! Jeg har visst glemt å publisere det forrige innlegget mitt, og det blir jo litt dumt å publisere det nååå, så da skriver vi et nytt. Etter hjemkomsten fra Bali har jeg vært på jobbfest, vært med Henning (for det meste), mamma, pappa, mor og far.

  På lørdagen så dro jeg jo på jobbfest, og etter noen (20) øl og noen Baileys shots (eyyy) så kan jeg love dere at kvelden endte bra. Søndagen var jeg forståelig nok fyllesjuk som ville helvete på middag hos mamsen og papsen.

  Mandagen gikk med til å dra på jobb og høre om hvordan jeg rappa golddigger av Kanye som en jævla helt. Hahahaha, fikk se noen videoer av meg selv og er ikke så fryktelig stolt.. artig var det da.

  Så seinere i går så dro jeg og Henning til Mor og Far. Jeg kaller besteforeldrene mine for mor og far, and i dont know why. Men iallefall så dro jeg og Henning dit, der vi møtte Hans (fetter) og alle sammen gikk ned til brygga for å fiske. Men etter at Silje ikke turte å ta i en fisk og heller sparka den uti igjen så fikk hun ikke blir med å fiske mer, og endte opp med å renske fisk resten av kvelden. Henda mine har aldri lukta så sjømat før (😉😉)

  Btw, jeg jobber på Elkjøp Hadeland

  Meg og Valerina, verdens beste kollega som skal flytte til Sverige med kjæresten og forlate meg og jobben.. buhu

  I dag så skal jeg steike denne fisken min, rydde rommet til Henning (det er jeg som har rota) ooog planlegge til slottsfjell(!!!!!!!) gleder meg jøtt mye. Skal jobbe i baren, så kom gjerne bort og hils!

  Kanskje det blir litt slottsfjell outfit bilder? Hvem vet?

  Reiser sammen med Trude, noe jeg gleder meg masse til fordi jeg alltid har det gøy med henne

 • Publisert: 16.07.2017, 22:55
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits